30 Mart 2014 Pazar



İPEKYOL İLKBAHAR - YAZ KOLLEKSİYONU

Benim de beğenerek takip ettiğim markaların başında gelen İpekyol'a bakma fırsatı buldum. Normal günlük tasarımlarını ve abiye tasarımlarını da çok beğendiğim firmada yine harika şeyler var. Fiyatlarını biraz pahalı bulsam da tasarımlar oldukça şık. Pastel tonlara sıkça yer verilmiş. Özel tasarımlı desenli pantolonlar, marine teması, bohem 60'lar ve elbiselerdeki gold ve nakış detayları dikkat çekiyor. Bu arada aksesuarları da inceleme fırsatı yakalım. Hepsi çok şık. Sizin için birkaç kare fotoğraf çektim. Bakalım neler varmış:)



 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 Mart 2014 Salı



BIKER MODEL DERİ CEKETLER

Birkaç sezondur biker ceketler çok moda. Diğer adıyla motosikletçi ceketleri. Özellikle ara sezonlarda tam bir hayat kurtarıcı. Hem şık hem spor tarzda olanlar için kullanılacak harika bir parça. İndirimden kendinize bir tane edindiyseniz ne mutlu size. Genelde böyle parçaları indirimde bulmak tam bir şans meselesi. Şu an sezondaki mağazaların çoğunda bulabilirsiniz.

 
Kişinin tercihine göre suni deri parçalar da mağazalar mevcut. Sunilerin fiyatları daha makul. Ama bana sorarsınız hiçbiri gerçek deri kalitesinde durmuyor. Birkaç mağazaya bakma fırsatı buldum. Fiyatlar Zara, Mango gibi mağazalarda 300 TL' den başlıyor.
 
 
Biker ceketleri elbiselerle, eteklerle ve kot pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. Hep deriden bahsettim. Süet, renkli modelleri de oldukça şık. Özellikle ilkbahar aylarında renkli renkli kullanabilirsiniz. Biraz pahalı bir parça olsa da alınmaya değer, her dolapta olması gerekiyor diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz:)
 
 
 

23 Mart 2014 Pazar



ZARANIN KOLYELERİ...

Biliyorsunuz büyük taşlı kolyeler son 2 senedir oldukça moda. Özellikle spor, basic bir kıyafetle bile şık bir kolyenin uyumu gayet hoş oluyor. Benim de çok severek alışveriş yaptığım ve takip ettiğim bir firma olan Zara'nın çok hoş kolye seçenekleri var. Sade bir kıyafetle çok güzel bir kombin yapabilirsiniz. Fiyatları  aşağı yukarı 80 - 90 TL. arası değişiyor. Birkaç tane hoş modeli sizin için seçtim. Buyurun keyifle inceleyin:)


 
 
                Bu arada İngiliz Kraliyet ailesinin güzeller güzeli Cambridge Düşesi Kate Middleton' ın bir davette takmış olduğu Zara kolye hala oldukça popüler.


19 Mart 2014 Çarşamba



EYE LINER BY H&M

Herkese merhaba. Bugün size bir arkadaşımın tavsiyesiyle satın aldığım H&M 'in göz kaleminden bahsetmek istiyorum. Benim gibi hassas gözlere sahip olanlar çok iyi bilir, her göz kalemi maalesef bize uygun olmuyor. En ufak bir şeyde hemen makyaj akabiliyor. Ama bu göz kalemi beni gerçekten şaşırttı. Hem fiyat olarak hem ürün olarak gerçekten oldukça başarılı. Fiyatı 5 TL. Ayrıca oldukça yumuşak bir kalem. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Siyahın yanında kahverengi ve gri renkleri de mevcut.


 
 
 
Bunun dışında gene çok başarılı olduğunu duyduğum ama henüz kullanma fırsatı bulamadığım bir üründen daha bahsetmek istiyorum. Flormar'ın Smoky Eyes göz kalemi. Bir ucu kalem diğer ucu da sünger olan bu kalemle göz makyajınızı yapıp aynı zamanda dağıtabiliyorsunuz. Oldukça yumuşak olduğunu duyduğum kalemin sadece siyah rengi mevcut. Evdeki siyah kalem bolluğu biter bitmez kendime de bir tane edinmek istiyorum. Fiyatı da 13 TL. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
 
 
 
 


12 Mart 2014 Çarşamba




OYSHO SPOR GİYİM


Spor yaparken hem şık, hem de rahat olmak çok önemli. Ama maalesef bazı spor markalarının pahalılığı da malum. Bunun için size Oysho'yu önerebilirim. Tayt modelleri, koşu ayakkabıları, t- shirtler ve kapşonlular oldukça şık. Fiyatları da makul sayılabilir. Bu sezon mavi ,turuncu, mor, siyah ve gri gibi güzel renkler de kullanmışlar. Sizin için birkaç kare çektim ama ihtiyacınız varsa kolleksiyona bir göz atın derim. Sevgiler...



 






11 Mart 2014 Salı



ZARA HOME YİNE MUHTEŞEM...

Zara Home'un yeni sezonu yine harika. Zara Home ev tekstili ve aksesuarlarını beğenenlerdenseniz Bahar - Yaz Koleksiyonunu mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Yatak örtüleri, bebek eşyaları, cam ve porselen objelerin hepsi çok renkli ve çok güzel.  Bahar ayları yaklaşırken evinizi bu güzel objelerle renklendirin derim:) Ayrıca bu güzel ürünleri zarahome.com adresinden de inceleyebilirsiniz. Sevgiler...

 
 

 
 
 




10 Mart 2014 Pazartesi



NIKE AIRMAX

Herkese merhaba,

Bir sneakers tutkunu olarak bu aralar Nike Airmax oldukça dikkatimi çekiyor. Bunu sizinle de paylaşmak istedim. Birkaç senedir özellikle geçen sene Süperga'nın renk renk modellerini seve seve kullandık. Aynı şekilde New Balance'ın da öyle. Özellikle bilekte biten dar pantolonlarla ve skinny jeanlerle hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebiliyoruz. Nike'ın spor kıyafetleri oldukça şık ve kullanışlı. Bakalım ayakkabı modelleri nasıl? Bu sene sanki Nike Airmax, Superga ve New Balance tahtını zorluyacak gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?



 


 

9 Mart 2014 Pazar







MERCEDES - BENZ FASHION WEEK BAŞLIYOR...

Mercedes - Benz sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan fashion week 10 - 14 Mart tarihleri arasında Tophane Antrepo 3' de olacak. 40'tan fazla yerli yabancı modacının olduğu etkinlikte ayrıca bu sene 150 kişilik oturma kapasiteli mini defileler de düzenlenecek. Mercedes Fashion Week'in bu seneki ünlü konuğu ise Georgia May Jagger. Ünlü top model Mercedes'in özel konuğu olarak  MBFWI’ya katılacak.









8 Mart 2014 Cumartesi



BIODERMA SENSIBIO H2O MICELLE SOLUTION

Bugün sizlere henüz benim de kullanmadığım ama birçok kişiden duyduğum bir üründen bahsedeceğim. Biz hanımların makyaj temizleme dertleri malum. Makyaj mendilleri, temizleme sütleri ile bir şekilde bu sorunu hallediyoruz. Bu bahsedeceğim ürün diğerlerinden biraz farklı. Tamamen berrak, kokusuz yağsız bir ürün. Özellikle hassas ciltler için birebir olduğunu duydum. Göz çevresini, makyajı, tozu, birikintiyi çok güzel temizliyormuş. Benden söylemesi:) Bu arada ürün sadece eczanelerde satılıyor. Miktarı 250 ml. Ama 100 ml. ve 500 ml. boyları da mevcut. Fiyatı ise 37.50 TL. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...







6 Mart 2014 Perşembe




NARS DOLCE VITA KALEM RUJ

 Evet ilk postumu da bu şekilde yayınlamış oluyorum. İlk iş olarak bayanların ortak derdi biliyorsunuz ki her zaman bakımlı olmak. Bunun için ilk olarak dudak bakımına ve makyajına değineceğim. Son yıllarda "Doğal Dudak" modası oldukça gündemde. Hatta bende bu modanın sıkı takipçilerinden biriyim:) Özellikle gündüz sokağa çıkarken hafif bir makyajla çok doğal bir görünüm elde edebiliyorsunuz.


Ürün olarak da son zamanlarda hangi Nars' a gidersem gideyim bir türlü bulamadığım "Dolce Vita" serisini önereceğim. Şu an maalesef birçok yerde yok ama en kısa süre Türkiyeye'de geleceğini belirttiler. Hafif bir dudak kalemiyle belki biraz kontür geçilirse daha da güzel olabilir. Tercih size kalmış. Ürünü Nars'ın mağazalarında veya Sephoralar'da bulabilirsiniz. Fiyatı da 60 - 70 TL. arasında. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle:)


5 Mart 2014 Çarşamba




Herkese Merhaba,

Sonunda ısrarlara dayanamayarak kendi bloğumu kurmuş bulunuyorum. Vatana ve millete hayırlı olsun:) Benim gibi sosyal medya canavarından bu beklenirdi. Umarım beğenirsiniz. İlgi duyduğum herşey hakkında buradan sizlere paylaşımda bulunmaya çalışacağım. Birazcık da kendimden bahsediyim...

1983 İstanbul doğumluyum. Uzun süre finans alanında çalıştıktan bu işin bana uygun olmadığını düşünüp, radikal bir kararla sektör değiştirdim. Bir süre bir e-ticaret firmasında çalıştım. İnternete ve sosyal medyaya olan yakınlığım bu şekilde biraz daha arttı. Yazı yazmayı, paylaşımda bulunmayı ve iletişimi çok sevmemden dolayı bir de blog açayım de eksik kalmayayım dedim:)

Şimdilik benden bu kadar. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere...